Waar ligt de bakermat van Kosterman Hypotheken & Verzekeringen?

Hypotheken en Verzekeringen regio Utrecht

Kosterman Hypotheken en Verzekeringen is onder eigen naam actief sinds januari 2014.

John Kosterman begon met hypotheek en verzekeringsadvisering in 1980 bij Assurantiekantoor Jan Nefkens in Utrecht.

Hypotheken en Verzekeringen Nieuwegein

In 1987 vervolgde hij zijn loopbaan in deze functie bij Evers Makelaardij in Nieuwegein. Binnen dit bedrijf heeft hij de afdeling uitgebreid met meerdere adviseurs en zo veel mensen geholpen en geadviseerd bij het verzorgen van hun hypotheek en verzekeringen.

De Hypotheekshop Nieuwegein

1997 mede eigenaar geworden van Evers Makelaardij en sinds 1998 franchisenemer en eigenaar van De Hypotheekshop Nieuwegein. John Kosterman heeft landelijk meegeholpen de formule uit te breiden.

De Hypotheekshop Nieuwegein is in 2005 afgesplitst van Evers makelaardij en met 2 full time adviseurs en 2 ondersteuners. Door het zelf ook ondernemer zijn, beter kunnen verdiepen en het adviseren en helpen van zelfstandig ondernemers bij het verkrijgen van een hypotheek voor hun particuliere woning.

Kosterman Hypotheken en Verzekeringen

Na 15 jaar Hypotheekshop Nieuwegein te zijn, in Januari 2014 verder gegaan onder de naam Kosterman Hypotheken en Verzekeringen. De klanten van de afgelopen 25 jaar kunnen dus nog steeds met al hun vragen terecht voor het duidelijkste advies bij ons kantoor met de service die ze gewend zijn te krijgen van ons.

Kosterman Hypotheken en Verzekeringen is gevestigd op de Harplaan 1A in Nieuwegein, waar wij als De Hypotheekshop kantoor voerden.